Βίντεο ΣΟΚ: Πηγαίνει από πίσω του και τον χτυπάει με τον ΠΙΟ άνανδρο Τρόπο. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει! (Σκληρές Εικόνες) – Allothema.com

Βίντεο ΣΟΚ: Πηγαίνει από πίσω του και τον χτυπάει με τον ΠΙΟ άνανδρο Τρόπο. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει! (Σκληρές Εικόνες)

vinteo-sok-pigainei-piso-xtipaei-anandro-tropo-logos-sokarei-sklires-eikones

Ένας έφηβος από το Αρκάνσας των ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 20 ετών λόγω της αναίτιας επίθεσής του με σιδερογροθιά σε 12χρονο.

Ήταν στα τέλη Μαΐου όταν ο Kane Millsaps συνελήφθη με την κάμερα να χτυπάει το αγόρι. Φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ήταν μια απλή μπουνιά, αφού φορούσε σιδερογροθιά.

Αρχικά φαίνεται στην κάμερα να μιλάει με ένα κορίτσι που προσπαθεί να τον σταματήσει ενώ εκείνος θέλει “του δώσει ένα μάθημα”. Μετά πάει πίσω από το αγόρι και τον χτυπάει ύπουλα στο πρόσωπο. Το αγόρι πέφτει κάτω, ενώ ακούγεται το κορίτσι να φωνάζει “Kane!” O Kane συνεχίζει να χτυπάει το αγόρι στο πρόσωπο ενώ εκείνος προσπαθεί να προστατευτεί με τα χέρια του.

Ο συνήγορος του δράστη είπε τα ακόλουθα:“Το βίντεο είναι πολύ ενοχλητικό. Και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που το είδαμε, νιώσαμε αρκετή δυσφορία.”

Το αγόρι έφυγε με μελανιασμένο μάτι, εκδορές στον λαιμό και σπασμένα δόντια. Ο δράστης, θα δικαστεί για ξυλοδαρμό πρώτου βαθμού σαν ενήλικος και η μέγιστη ποινή φτάνει τα 20 χρόνια φυλάκισης.

Η αντίδραση του συνήγορού του ήταν η ακόλουθη: “Εάν πάρει την μέγιστη ποινή, κάτι που απεύχομται, όταν θα βγει θα είναι 36 χρονών. Και μετά τι;”

Ο Millsap έχει ήδη περάσει 1,5 χρόνο σε αναμορφωτήριο σύμφωνα με την μητέρα του. Ο συνήγορός του πιστεύει πως χρειάζεται βοήθεια και όχι μία τεράστια ποινή.

“Πιστεύω πως είναι ένας έφηβος που έχει χάσει τον δρόμο του. Η φυλακή δεν θα τον βοηθήσει να γίνει ένας ισορροπημένος πολίτης. “

Σίγουρα ήταν μία άρρωστη και μοχθηρή επίθεση και σίγουρα πρέπει να αποδωθεί με κάποιο τρόπο δικαιοσύνη.

Προσοχή! Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες:

Οι σκέψεις σας;

Credit: dirtpost.com

Read More
Loading...