Γυναίκα που έχασε τον γιο της περνάει κάθε μέρα από μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για να πάει στη δουλειά. Η κίνηση που έκανε ο ιδιοκτήτης, θα σας καταπλήξει!

O Daniel Nunuz, ένας Βετεράνος Πεζοναύτης, αυτοκτόνησε. Έτσι, άφησε πίσω μόνη της, την μητέρα του, Ernestina Nunuz. Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Daniel, η Ernestina ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσε να βρει κάτι για το οποίο ήθελε να ζει πλέον. Η Ernestina εργάζεται ως επιστάτρια και πηγαίνει με τα πόδια κάθε μέρα στη δουλειά της. Κάθε μέρα λοιπόν περνάει μπροστά από μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κρατόντας τις βαριές της τσάντες. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Richard Newberry, την έβλεπε να πηγαίνει και να γυρίζει κάθε μέρα, έτσι λοιπόν αποφάσισε να της μιλήσει μία μέρα. Αφού έμαθε την ιστορία της, αποφάσισε να της χαρίσει ένα δώρο που πίστευε ότι θα την κάνει να ευτυχήσει. Δύο πράγματα δεν μπόρεσε να βιώσει η Ernestina μετά τον θάνατο του γιου της. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Δείτε το βίντεο:

Credits: Relayhero.com 

Επεξεργασία-Μετάφραση: Allothema.com

 

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!