Μητέρα με σκλήρυνση κατά πλάκας βράζει χαρτί υγείας. Ο λόγος που το κάνει είναι απίστευτος!

Οι άνθρωποι όταν αντιμετωπίζουν ένα αξεπέραστο πρόβλημα, συχνά το ρίχνουν στο ποτό ή τα ναρκωτικά, όμως η Amber Mills χρησιμοποιεί την δημιουργικότητα της για να την βοηθήσει να αποφύγει τα προβλήματά της. Όταν η Mills, μητέρα τριών παιδιών, διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, έπαθε κατάθλιψη. Όταν όμως άκουσε για έναν διαγωνισμό, αποφάσισε να το δοκιμάσει…Μαντέψτε, ο διαγωνισμός ήταν να δοκιμάσει την δημιουργικότητα της με χαρτί τουαλέτας.

toilet paper wedding dress

Image Credit: YouTube

Καθημερινά τα έβγαζε πέρα με την ζωή της ως μητέρα, ενώ ετοίμαζε την είσοδο της στον διαγωνισμό και αν δείτε τι ήταν ικανή να φτιάξει με το χαρτί υγείας θα πάθετε σοκ! Η Amber έφτιαξε ένα νυφικό και δεν έμοιαζε καθόλου να είναι φτιαγμένο από χαρτί τουαλέτας! Το νυφικό ήταν φτιαγμένο από ροζ και λευκό χαρτί, κόλλα, ταινία και κλωστή.

toilet paper wedding dress

Image Credit: YouTube

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα μείνετε έκπληκτοι με το πώς κατάφερε να μετατρέψει το χαρτί υγείας σε ένα εντυπωσιακό νυφικό!

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!