Σας προειδοποιούμε.Μην ξαναβάλετε ποτέ παγάκια στα αναψυκτικά που παίρνετε από τα μεγάλα Fast Food!!Δείτε γιατί!

Αυτό το θέμα έιναι ανησυχητικό και αηδιαστικό ταυτόχρονα. Η DailyMail έφερε στο φως μία έρευνα που ανέφερε ότι, υπήρχαν ίχνη περιττωμάτων μέσα στις παγομηχανές κάποιων μεγάλων εστιατορίων, αηδιαστικό, βλέπετε;

ice machine

Image Credit: Pixabay

Κάποια εστιατόρια απέτυχαν στους υγεονομικούς ελέγχους, αφού εντός των παγομηχανών βρέθηκαν να αναπτύσσονται κωλοβακτηρήδια! Αυτό είναι απόδειξη ότι τελικά το θέμα με τα ίχνη περιττωμάτων στις παγομηχανές είναι αλήθεια. Θέλετε να δείτε ποία ήταν αυτά τα εστιατόρια;

ice machine

Image Credit: Pixabay

 

Τα Burger King, τα McDonald’s και τα KFC ήταν μέσα σε αυτά. Η ομάδα του BBC ανακάλυψε ότι, 7 στα 10 καταστήματα KFC απέτυχαν στους ελέγχους. Πιο συγκεκριμένα, η μόλυνση σε 5 απο αυτές τις παγομηχανές χαρακτηρίστηκε ώς “σοβαρή”.

ice machine

Image Credit: Pixabay

 

Φυσικά, η απάντηση των KFC ήταν ότι τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής. Τα McDonald’s έβγαλαν μία παρόμοια ανακοίνωση, αλλά πρόσθεσαν ότι θα δημοσιοποιούσαν τους κανόνες ασφάλειας και υγεινής τους.

ice machine

Image Credit: Pixabay

Το ξέρουμε ότι μετά από αυτό ίσως αηδιάσατε και θέλετε να μην ξαναμπείτε στα παραπάνω εστιατόρια. Αυτό που μπορούμε να σας συστήσουμε είναι να προσέχετε και να αποφεύγετε τα παγάκια σε αυτά τα μαγαζιά!

Credits: Relayhero.com  Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!