Αυτά τα φρούτα σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα σε δευτερόλεπτα! (video)

Τα αποτελέσματα μίας πρόσφατης ιατρικής έρευνας αποδεικνύουν, ότι ένα στοιχείο που βρέθηκε μέσα σε κάποια μούρα, μπορούν να σκοτώσουν καρκινικά κύτταρα που σχετίζονται με το μελάνωμα του δέρματος! Το blushwood tree, όπως λέγεται στην Αυστραλία, είναι η πηγή των blushwood berries που σκοτώνουν καρκινικά κύτταρα. Όμως, το δέντρο αυτό, καλλιεργείται μόνο σε μία περιοχή, στο Βόρειο Queensland, της Αυστραλίας.

blushwood berries

These Miracle Berries Grow In Only One Place On The Planet And They Can Kill Cancer Cells In Minutes

Τα μούρα αυτά, δεν έχουν παρενέργειες, ενώ όπως προείπαμε μπορούν να σκοτώσουν καρκινικά κύτταρα! Μέσα σε λίγες μέρες το μελάνωμα και οι όγκοι στον λαιμό μπορούν να εξαφανιστούν!

Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση τέτοιων μούρων οδηγεί στην επιτυχή καταπολέμηση του καρκίνου σε ποσοστό 75% σε άλογα, γάτες και σκυλιά.

Ο Dr. Glen Boyle από το ιατρικό ισντιτούτο QIMR Berghofer οδηγεί την ομάδα έρευνας. Ο ίδιος, μας αναφέρει ότι το μούρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση πολλών ειδών καρκίνου του δέρματος. Το “φάρμακο” που εμπεριέχει το μούρο είναι το EBC-46 και δοκιμάστηκε σε ζώα, τα οποία είχαν ασθένειες που δεν θεραπευόταν και ήταν έτοιμα για ευθανασία.

Τα αποτελέσματα από τα τέστ στα ζώα, ήταν ενθουσιώδη και πολλά υποσχόμενα. Ο Dr. Boyle αναφέρει ότι το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για όγκους που μπορεί να φτάσει κατευθείαν και όχι για μεταστατικούς καρκίνους.

Όμως, αυτό το φάρμακο δείχνει πρόοδο μόνο σε συνδυασμό με τις χημειοθεραπείες και τα χειρουργεία. Ευτυχώς, πολύ σύντομα θα αρχίσει να δοκιμάζεται στα νοσοκομεία και σε ανθρώπους ασθενείς.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: 

Credits: Relayhero.com   Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!