Βάζει ένα μπουκάλι νερό δίπλα από το κινητό του; Ο λόγος θα σας κάνει να τρέξετε να το κάνετε αμέσως. (video)

Φυσιολογικά, θα σκεφτόσασταν ότι ένα κινητό και το νερό δε θα μπορούσαν να συνδυαστούν. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κινητών τηλεφώνων που είναι αδιάβροχα, όμως γενικά οι ηλεκτρικές συσκευές δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το νερό. Τι συμβαίνει όμως όταν είσαι έξω και δεν έχεις καθόλου σήμα αλλά είναι αναγκαίο να κάνεις μία κλήση. Το ξέρατε ότι το νερό βοηθάει σε αυτό;

Για να ενισχύσετε το σήμα του τηλεφώνου σας, βάλτε ένα μπουκάλι νερό (έχει σημασία το μπουκάλι να μην είναι άδειο, αλλά γεμάτο) κοντά στο κινητό τηλέφωνο. Πρέπει και τα δύο να είναι σε επίπεδη επιφάνεια. Βάλτε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης, ώστε το WiFi να είναι μπλοκαρισμένο. Μετά από λίγο, απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης! Αυτό θα βοηθήσει το κινητό σας να βρει έναν πυρήνα σήματος που είναι κοντά και έτσι θα έχετε καλύτερη καθαρότητα κλήσης. Δείτε το βίντεο παρακάτω και ο Τζόρνταν θα σας δείξει πώς να το κάνετε.

Credits: Relayhero.com Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!